Romanian English German
Cos : 0 produs
Cosul dvs. este gol!

- Va rugam sa alegeti una dintre categoriile de mai jos, MPPT sau PWM -

 

Regulatoare MPPT sau PWM ?

PWM =Controler cu modulatie in durata a impulsurilor
MPPT = Controler cu urmarirea punctului de putere maxima

In comparatie cu incarcatoarele de tip PWM, tehnologia MPPT mareste eficienta de incarcare cu 30% si reduce prin aceasta necesarul de putere la panouri.
Abilitatea tehnologiei MPPT de a avea aceasta eficienta fata de tehnologia tip PWM mareste flexibilitatea sistemului. Incarcatoarele solare care folosesc tehnologia MPPT pot reduce sectiunea conductorilor datorita curentului mai scazut.
Regulatoare (sau controlere) de incarcare: sunt necesare in sistemele fotovoltaice care stocheaza energia generata fotovoltaic folosind acumulatoare electrice pentru a prelungi durata de viata a acestora (prin evitarea descarcarii excesive sau a supraincarcarii).
MPPT: Marimea tensiunii continue generata de generatorul fotovoltaic nu corespunde, in general, aceleia necesare functionarii optime a consumatorului. Pentru a "transforma" tensiunea continua la un nivel corespunzator se folosesc convertoare c.c.. Acestea se intalnesc si ca blocuri distincte, dar de cele mai multe ori apar in componenta invertoarelor sau a controlerelor de incarcare sub forma unor blocuri de adaptare a sarcinii la generator, numite " urmaritoare a punctului de putere maxima (MPPT- Maximum Power Point Tracker).

Cos de cumparaturi

 x 
Coş gol

Categorii

Adresa si orar

orar

Facebook

Cine este online

Avem 21 vizitatori și nici un membru online

SEO

  • Panouri solare
  • Panouri fotovoltaice
  • Invertoare
  • Acumulatori
  • Incarcatoare
 
     Realizat si intretinut de catre Ostrasolar Team 2015  ALL RIGHTS RESERVED. \ web design / \ webdesign / by IEDESIGN