Romanian English German
Cos : 0 produs
Cosul dvs. este gol!
nki-10000-en-hybrid4
modul-poli7

sistem-NKI-LI-5000H acoperiș

Imprimare
Sistem NKI-LI-5000Hibrid mixt PV-acoperis

Sistemul fotovoltaic complet
Placi fotovoltaice, materiale pentru montare pe acoperiș, invertor, baterie cu Litiu și cabluri
instrucţiuni de construcție

Livrare la nivel mondial

Greutatea sistemului de 1190 KG + ambalare
Descriere

NKI-5000H Invertor 5 kW & Controller MPPT (2x)  & UPS

Home storage soulution

 

 

Doriți să stocați energia produsă în timpul zilei de sistemul dvs. fotovoltaic și să îl utilizați ori de câte ori aveți nevoie, chiar și noaptea?

 

O mare parte din energia generată de un sistem fotovoltaic este produsă în timpul zilei când nu există consum, sau exista consum mic la domiciliu. Această energie este vândută la rețea.

Atunci când consumul de energie electrică atinge cel mai înalt nivel dimineața sau seara, energia generată de un sistem fotovoltaic nu este suficientă sau nu mai este disponibilă pentru aparatele electrice, cum ar fi mașinile de spălat, cuptoarele, televizoarele sau iluminatul necesar în timpul serii.

Astfel, in aceste momente , ești obligat să cumperi energie de la furnizorul de energie. Aceasta energie în general, te costă mai mult decât valoarea pe care o poti primi pentru energia fotovoltaică pe care o vei livra în rețea.

De ce?

 

Deoarece majoritatea sistemelor fotovoltaice nu au o caracteristică fundamentală care să vă permită să stocați energia pe care o produceți în timpul zilei pentru utilizare când aveți nevoie de ea.NKI-LI-5000-H este un invertor fotovoltaic inovator, echipat cu o baterie de Litiu (modulară) încorporată, care vă permite să stocați 7,2 KWh de energie într-o singură zi pentru o utilizare ulterioară, atunci când este necesar. Inclusiv siguranțe și relee, acest produs este "Plug & Play"

Invertorul NKI-LI-5000-H este un invertor cu prioritate de selectie baterie / retea sau generator de curent, furnizand o tensiune sinusoidala pura pentru cele mai inalte pretentii. Poate prelua până la 10000 de wati putere din panourile fotovoltaice. Astfel pot fi exploatate sarcini inductive, cum ar fi mașini de gătit cu inducție, lămpi, frigidere, mașini de cafea precum și dispozitive extrem de sensibile, cum ar fi televizoare, calculatoare, echipamente audio, mașini de espresso.Există module solară potrivite și elemente de montaj pentru acoperiș, furnizorii germani garantează cea mai înaltă calitate. Cablul solar cu diametrul de 6 mm este de asemenea inclus în sistem, nu aveți nevoie de alte componente.

Totul într-un kit așa cum este enumerat:

 

  1 x   NKI-Li-5000H Hibrid Litiu

36 x  Policristaline OSP 60-270

  3 x    Baterii lithiu

  1 x    Sistem universal de fixare in grinda cu SURUB FILET DUBLU, pentru acoperis.

200 mtr. Cablu solar 6mm²     negru

  4 x Set conector MC4 plus & minus  /  Conector MC4 ramificat Y minus  

 

Accesorii optionale:

structura pentru 36 panouri solare pentru montaj in aer liber !!!

Elementele  MSN 2.0 4-9     pot fi montate pe orice suprafață plană (pământ, beton, asfalt etc.). Materialul de fixare trebuie să fie ales de catre client. Sprijinul nostru vă stă la dispoziție cu ajutor și sfaturi.

Plus : 1950€ / +320KG

 

* Numărul de module

36 x 270Wp  /  34 x 285Wp /  32 x 300Wp  .................. Notă fișa tehnică!

 

Cos de cumparaturi

 x 
Coş gol

Categorii

Adresa si orar

orar

Facebook

Cine este online

Avem 5 vizitatori și nici un membru online

SEO

  • Panouri solare
  • Panouri fotovoltaice
  • Invertoare
  • Acumulatori
  • Incarcatoare
 
     Realizat si intretinut de catre Ostrasolar Team 2015  ALL RIGHTS RESERVED. \ webdesign / by Namebox - Umzüge Hofheim